2011. március 24., csütörtök

Nelegyé összeesküvés-leleplező pszichopata

Magyarország valójában Afrikában van! (!) De eddig a tankönyvekben, a hírekben, a nyilvánosság előtt csupa hazugságot terjesztettek! Csak azt engedték megszólalni, aki ezt a hazugságot ismételte maga is! Aki pedig tudta, hogy ez nem igaz, azt háttérbe szorították, üldözték azok, akik ebből a hazugságból élnek! Ez is azt bizonyítja, hogy Magyarország tényleg Afrikában van!

Szt. István király valójában nő volt! (!) De eddig a tankönyvekben, a cikkekben, a nyilvánosság előtt csupa hazugságot terjesztettek! Csak azt engedték megszólalni, aki ezt a hazugságot ismételte maga is! Aki pedig tudta, hogy ez nem igaz, azt háttérbe szorították, üldözték azok, akik ebből a hazugságból élnek! Ez is azt bizonyítja, hogy Szt. István király tényleg nő volt!

Az elefántok valójában a föld alatt élnek! (!) De eddig a tankönyvekben, a filmekben, a nyilvánosság előtt csupa hazugságot terjesztettek! Csak azt engedték megszólalni, aki ezt a hazugságot ismételte maga is! Aki pedig tudta, hogy ez nem igaz, azt háttérbe szorították, üldözték azok, akik ebből a hazugságból élnek! Ez is azt bizonyítja, hogy az elefántok tényleg a föld alatt élnek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése